lördag 5 mars 2011

Idioter

Vad är det för fel på folk? Det här är fjärde gången på några månader som vi stämt träff med en kille som sedan uteblir. Och inte hör av sig nåt mer. Snälla nån. Sluta ta upp vår tid i onödan.

Kan någon förklara för mig varför man tar kontakt, säger att man vill, mailar fram och tillbaks, pratar i telefon och stämmer träff och sedan bara... poff, försvinner?

Jag blir så jävla less och trött och förbannad. Gå och häng er era jävlar och ge fan i att lura oss.

3 kommentarer:

  1. Hej du!
    Du är en av vinnarna i boktävlingen, men jag hittar ingen mejladress till dig.

    Om du skickar mig ett mail (killyourdarlings@live.se) med ditt namn och din adress så skickar jag boken på posten så fort jag kan. :)

    Kram,
    A

    SvaraRadera
  2. tyvärr alltför vanligt...av 10 försök som jag o min fru försökt har 9 klivit av och den tionde blev bara ett försök...stämde inte kemin alltså.
    Har vi för stora drömmar...nej...tror tyvärr att de som svarar inte är ärliga ens från början...det är ett sorts spel för att få bekräftelse att man duger...ett spel man inte tänker fullfölja.

    SvaraRadera
  3. Usch, jag blir arg bara jag läser vad du skriver. Vad vinner man på ett sådant "spel"? Ingenting skulle jag säga, för vad får man för bekräftelse av att inte dyka upp?

    Hoppas ni hittar det ni söker.

    Secretessa

    SvaraRadera